Η εταιρία μας

Το μεσιτικό γραφείο REVA - Σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας ιδρύθηκε το 2003. Δραστηριοποιείτε και εδρεύει στη Θέρμη . Η εταιρία REVA ήρθε να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ώστε οι συναλλαγές ακινήτων να καταστούν ασφαλείς, επωφελείς ευχάριστες και όχι να παραμείνει μια ακόμη εταιρεία ακινήτων στις ήδη υφιστάμενες.

Αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα της ελληνικής νομοθεσίας, συνεργαζόμαστε με έγκριτους νομικούς, μηχανικούς και οικονομολόγους, εξασφαλίζοντας έτσι ασφαλείς συναλλαγές και σίγουρες επενδύσεις.

Για την αγορά ή την πώληση του ακινήτου σας, η εμπειρία και η τεχνογνωσία στο marketing και στις πωλήσεις ακινήτων, η οργάνωση, η δομή, οι δημόσιες σχέσεις μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας.Δουλεύουμε στενά με αρχιτέκτονες, δικηγόρους, λογιστές και τράπεζες για να σας καθοδηγούμε από την αρχή ως το τέλος διευκολύνοντας σας και λύνοντας οποιαδήποτε απορία σας.

Ειλικρίνεια, Συνέπεια και Αποτελεσματικότητα γιατί για μας η μεγαλύτερη ικανοποίηση, ανταμοιβή και διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.